راوی حساب
راوینکس
راوی‌حساب
پرش به محتوای اصلی

ماده ۱۳۳ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

معتبر
.

الف . به دولت اجازه داده می‌شود با تشخیص وزارت نیرو نسبت به واگذاری مالکیت تأسیسات آب و فاضلاب که قبل یا بعد از تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب احداث گردیده، یا می‌گردد به شرکت‌های مذکور اقدام کند.

ب . کلیه وظایف حاکمیتی مربوط به وزارت نیرو که توسط شرکت‌های آب و فاضلاب انجام می‌گردد از شرکت‌های مذکور منفک و به وزارت نیرو انتقال می‌یابد.

ج . تعرفه‌های آب بها، حق انشعاب و هزینه دفع فاضلاب با رعایت محدودیت‌ سقف نرخ کالا و خدمات مذکور در ماده (۵) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی‌ و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با پیشنهاد وزارت نیرو و تصویب شورای اقتصاد تعیین‌ می‌گردد.

د.به منظور کاهش مصرف آب، جلوگیری از بحران‌‌های آتی و اجتناب از قطع آب مشترکین دارای مصرف منطبق با الگوی مصرف، به شرکت‌های آب و‌ فاضلاب اجازه داده می‌شود در ازاء مصارف مازاد بر الگوی مصرف مشترکین از شبکه‌های آب شهری حداکثر تا معادل دو برابر قیمت‌‌های مصوب به‌ ترتیبی که هیأت وزیران در آیین‌نامه موضوع این قانون تعیین می‌نماید جریمه وصول نماید.
تبصره ۱:الگوی مصرف و مصارف مازاد بر آن براساس عواملی مانند تعداد افراد خانوار، مناطق جغرافیائی، شرایط اقلیمی و محیطهای شهری توسط ‌دولت تعیین خواهد شد.
تبصره ۲:درآمد حاصل از دریافت جریمه‌های موضوع این قانون با نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور صرف بازسازی شبکه‌های فرسوده و‌ حمایت از مصرف‌کنندگان زیر الگوی مصرف می‌گردد.