امکان تهیه چاپ جدید کتاب قانون مالیات رو قورت بده (۱۴۰۵) با تخفیف ویژه فراهم شده است.

مشاهده۹ روز و ۰۴:۳۲:۲۰
راوی حساب
راوینکس
بخشنامه‌ها
در خصوص معافیت کارگاههای تولید فرش دستباف و صنایع دستی و شرکتهای تعاونی و اتحادیه های مربوطه

در خصوص معافیت کارگاههای تولید فرش دستباف و صنایع دستی و شرکتهای تعاونی و اتحادیه های مربوطه

تاریخ بخشنامه:۱۳۷۷/۱۰/۲۷
آخرین بروزرسانی:۱۴۰۳/۰۹/۰۳ ۱۰:۱۹
نام دسته‌بندی:بخشنامه‌های مالیاتی
وضعیت سند:

نامشخص

خلاصه کاربردی راوینکس

طبق این بخشنامه، معافیت مالیاتی ماده ۱۴۲ قانون مالیات‌های مستقیم شامل همه کارگاه‌های فرش دستباف و صنایع‌دستی مندرج در فهرست رشته‌های صنایع‌دستی و شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی تولیدی مربوطه می‌شود، صرف‌نظر از موقعیت جغرافیایی، نحوه تأمین مواد اولیه یا اینکه صاحب درآمد خودش در بافت فرش دخالت دارد یا نه. این معافیت هیچ ارتباطی به تعداد کارگران شاغل، میزان حقوق یا وضعیت بیمه آنان ندارد.

متن کامل بخشنامه

شماره: 30/4/9697/51234
تاریخ: 1377/10/27

اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان اداره کل مالیات دفتر دانشکده امور اقتصادی شورای عالی مالیاتی هیات عالی انتظامی مالیاتی دادستانی انتظامی مالیاتی پیوست: بقرار اطلاعات واصله، برخی از مامورین تشخیص مالیات نسبت به انطباق وضعیت مالیاتی کارگاههای تولید فرش دستباف و صنایع دستی و شرکتهای تعاونی و اتحادیه های تولیدی مربوطه با مقررات قانونی و همچنین نحوه رسیدگی و اعمال معافیت مالیاتی مقرر با ابهاماتی مواجه بوده و با بکارگیری روش های مختلف،‌ ناهماهنگی در امر تشخیص را موجب می شوند که این امر علاوه بر طولانی شدن زمان رسیدگی، بلاتکلیفی و نارضایتی مودیان ذیربط را نیز فراهم می نمایند، لذا به منظور رفع ابهامات موجود و ایجاد رویه واحد و تسریع در امر رسیدگی و رعایت عدالت مالیاتی متذکر میگردد :
حکم کلی و صریح ماده 142 اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 1371/02/07 ( فارغ از موقعیت جغرافیایی محل تولید و نحوه تامین مواد اولیه مصرفی و چگونگی اداره و مالکیت کارگاه تولیدی ) شامل کلیه کارگاههای فرش دستباف اعم از اینکه صاحب درآمد کارگاه (کسی که از حاصل تولید کارگاه درآمد تحصیل می کند) خود در عمل بافتن فرش مباشرت داشته یا نداشته باشد و همچنین صنایع دستی مذکور در فهرست الفبائی رشته های مختلف صنایع دستی منطبق با تعاریف و ویژگیهای صنایع مذکور منضم به بخشنامه های شماره 2556/29512-30/5 مورخ 1372/06/20 و شرکتهای تعاونی و اتحادیه های تولیدی مربوطه میباشد و برخورداری صاحبان درآمد کارگاههای مورد بحث از معافیت مالیاتی مقرر هیچگونه ارتباطی با تعداد کارگران شاغل در این قبیل کارگاهها و میزان حقوق و وضعیت بیمه آنان و غیره نخواهد داشت. آقایان ممیزین کل مالیاتی مسئول حسن اجرای این بخشنامه که مفاد آن به تأئید هیأت عمومی شورای عالی مالیاتی رسیده است میباشند .
علی اکبر عرب مازار
معاون درآمدهای مالیاتی

مواد قانونی مرتبط

بخشنامه‌های مرتبط

مقالات مرتبط