تمام تغییرات و بروزرسانی‌های فنی، محتوایی و توسعه‌ای سایت رو میتونید از این صفحه بصورت لحظه‌ای مشاهده کنید

مشاهده
راوی حساب
راوینکس
بخشنامه‌ها
بخشنامه ارسال تصویر آیین ‌نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در حوزه ورزش و جوانان موضوع تصویب‌ نامه شماره 235109/ت60786ه مورخ 1401/12/20 هیأت وزیران

بخشنامه ارسال تصویر آیین ‌نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در حوزه ورزش و جوانان موضوع تصویب‌ نامه شماره 235109/ت60786ه مورخ 1401/12/20 هیأت وزیران

تاریخ بخشنامه:۱۴۰۲/۰۱/۰۶
آخرین بروزرسانی:۱۴۰۴/۰۳/۰۸ ۱۶:۴۵
نام دسته‌بندی:بخشنامه‌های مالیاتی
وضعیت سند:

معتبر

خلاصه کاربردی راوینکس

آیین‌نامه حمایت از تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه ورزش و جوانان برای اجرا ابلاغ شد و مشخص می‌کند اعتبار مالیاتی هزینه راه‌اندازی آزمایشگاه‌های این حوزه فقط در چهارچوب بندهای ب و ت ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان قابل اعطاست، نه فراتر از آن. این بخشنامه برای شرکت‌های فعال در حوزه ورزش و جوانان که خواهان اعتبار مالیاتی راه‌اندازی آزمایشگاه هستند و ادارات مالیاتی رسیدگی‌کننده به این اعتبارات کاربرد دارد.

متن کامل بخشنامه

شماره: 200/220/د
تاریخ: ۱۴۰۲/۰۱/۰۶ 
 

ادارات کل امور مالیاتی

 
به پیوست تصویر آیین ‌نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در حوزه ورزش و جوانان موضوع تصویب‌ نامه شماره 235109/ت60786ه مورخ 1401/12/20 هیأت وزیران، برای اجرا ارسال می‌شود.
در تبصره ذیل بند 2 ماده 10 آیین نامه مزبور اعلام شده است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور موظف است هزینه راه اندازی آزمایشگاه های موضوع این ماده را وفق قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب 1401 و قوانین و مقررات مربوطه به عنوان اعتبار مالیاتی منظور نماید.
بنا به مراتب فوق و با توجه به این که موضوع اعتبار مالیاتی در قانون جهش تولید دانش بنیان، صرفا در بند‌های (ب) و (ت) ماده 11 قانون مذکور تصریح شده است، لذا اعطای اعتبار مالیاتی موضوع تبصره ذیل بند 2 ماده 10 آیین نامه فوق الذکر نیز صرفا در محدوده مقررات ناظر بر قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله، آیین‌ نامه اجرایی بند (ت) ماده 11 قانون مذکور موضوع تصویب‌ نامه شماره 152755/ت60384ه مورخ 1401/08/23 و اصلاحیه‌ های آن و آیین ‌نامه اجرایی بند (ب) ماده 11 قانون یاد شده موضوع تصویب‌ نامه شماره 117205/ت60023ه مورخ 1401/07/04 امکان‌ پذیر خواهد بود.

داود منظور
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور

بخشنامه‌های مرتبط

مقالات مرتبط