تمام تغییرات و بروزرسانی‌های فنی، محتوایی و توسعه‌ای سایت رو میتونید از این صفحه بصورت لحظه‌ای مشاهده کنید

مشاهده
راوی حساب
راوینکس
بخشنامه‌ها
معافیت مالیات آن قسمت از درآمد رقبات موقوفه سیف­اله و بانو جان ننه پاشا امیری که طبق وقفنامه منحصرا به مصرف طلاب می­رسد

معافیت مالیات آن قسمت از درآمد رقبات موقوفه سیف­اله و بانو جان ننه پاشا امیری که طبق وقفنامه منحصرا به مصرف طلاب می­رسد

تاریخ بخشنامه:۱۳۳۵/۱۱/۲۶
آخرین بروزرسانی:۱۴۰۵/۰۶/۱۱ ۲۲:۰۹
وضعیت سند:

معتبر

خلاصه کاربردی راوینکس

به استناد بند (د) ماده سوم قانون مالیات بر درآمد و املاک مزروعی مصوب ۱۳۳۵، هیئت وزیران در جلسه ۲۴/۱۱/۱۳۳۵ آن قسمت از درآمد چند قطعه زمین آبی وقفی در روستاهای تهمتن‌کلا و پوست‌کلا در بابل را که طبق وقف‌نامه شماره ۱۵۶۱ منحصراً صرف طلاب علوم دینی و هزینه مدرسه صحن سید نظام‌الدین می‌شود، از پرداخت مالیات معاف اعلام کرد.

متن کامل بخشنامه

شماره: ۱۰۸۳.۱۵۳۷۳

تاریخ: ۱۳۳۵/۱۱/۲۶

موضوع: معافیت مالیات آن قسمت از درآمد رقبات موقوفه سیف­اله و بانو جان ننه پاشا امیری که طبق وقفنامه منحصرا به مصرف طلاب می­رسد

هیئت وزیران در جلسه مورخ ۳۵/۱۱/۲۴ بنا به پیشنهاد شماره ۴۸۸۵۵ - ۲۰ /۱۰ /۳۵ وزارت دارائی و باستناد بند (د) از ماده سوم قانون مالیان بردرآمد و املاک مزروعی مصوب ۱۶ /۱ /۳۵ تصویب می‌نمایند آنقسمت از درآمد املاک مشروحه زیر :

۱ ) یک قطعه زمین آبی موسوم به پسر پلاک فرعی ۱۳ از پلاک اصلی ۲۷ بمساحت دوازده فقیز در قریه تهمتن کلا بانضمام هشت قفیز از یک قطعه زمین آبی پلاک صد و سی و یک از پلاک اصلی شماره سی واقع در قریه کنج کلا بانضمام تمامت نه قفیز مشاع از سه جریب و شش قفیز زمین آبی موسوم بسازیر پلاک فرعی پنجاه و یک از اصلی شماره سی و یک واقع در قریه پوست کلا واقعات در بخشهای ۶ و ۹ ثبت بابل .

۲ ) تمامت شش سهم مشاع از هشت سهم یک قطعه زمین آبی مشهور به مفلوج پلاک فرعی سی و پنج از اصلی بیست و هفت بانظمام سه دانگ از یک قطعه زمین آبی موسوم به محله کش پلاک فرعی سی و شش از اصلی بیست و هفت واقعه در قریه تهمتن کلا که مجموع یک جریب میباشد جزو بخش ۹ حوزه ثبت بابل

۳ ) یک دهم مشاع از بیست و چهارم یک قطعه زمین آبی موسوم به لاغر رودبار پلاک فرعی چهل و چهار از اصلی سی و یک واقع در قریه پوست کلا بخش ۹ ثبت بابل که بموجب وقفنامه شماره ۱۵۶۱ - ۱۲ /۱۲ /۲۹ تنظیمی در دفترخانه شماره ۲۸ بند پی حوزه ثبت بابل از طرف اقای حاجی سیف اله و بانو جان ننه پاشا امیری وقف شده است و منحصرا بمصرف طلاب علوم دینی و هزینه مدرسه واقع در صحن سید نظام الدین در قریه پاشا امیر میرسد از پرداخت مالیات معاف میباشد .

بخشنامه‌های مرتبط

مقالات مرتبط