راوی حساب
راوینکس
بخشنامه‌ها
جزء «2» بند ت ماده 31 قانون برنامه هفتم پیشرفت (تنفیذ بند خ ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه)

جزء «2» بند ت ماده 31 قانون برنامه هفتم پیشرفت (تنفیذ بند خ ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه)

تاریخ بخشنامه:۱۴۰۳/۰۶/۲۹
آخرین بروزرسانی:۱۴۰۴/۰۱/۱۷ ۱۵:۴۳
نام دسته‌بندی:مدیرعامل
وضعیت سند:

معتبر

خلاصه کاربردی راوینکس

این بخشنامه تامین اجتماعی اعلام می‌کند معافیت ایثارگران، فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه از پرداخت مابه‌التفاوت نقل و انتقال سنوات بیمه‌ای پانزده‌ساله، که در قانون برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده بود، در برنامه هفتم پیشرفت هم تنفیذ شده است. این مزایا به جانبازان و شهدای مدافع حرم و امنیت هم تسری می‌یابد. واحدهای اجرایی مکلف‌اند صرفاً از فرم‌های پیوست همین بخشنامه در مکاتبات استفاده کنند و مرکز فناوری اطلاعات باید نرم‌افزار مربوطه را طراحی و در شعب پیاده‌سازی کند.

متن کامل بخشنامه

شماره:1000/1403/4903
تاریخ:1403/06/29
موضوع: جزء «۲» بند ت ماده ۳۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت تنفیذ بند خ ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه 
معاون محترم ...
مدیر کل محترم ...
مدیر کل محترم تامین اجتماعی استان... 
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) 
احتراما نظر به اینکه بند خ ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه ( معافیت ایثارگران و فرزندان شهدا و آزادگان و جانبازان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه برای یک مرتبه از پرداخت مبلغ مابه التفاوت ناشی از نقل و انتقال برای پانزده سال سنوات بیمه ای) به موجب جزء «۲» بندت ماده ۳۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت تنفیذ گردیده، لذا ضمن تاکید بر اجرای بخشنامه شماره ۱۰۰۰/۹۹/۴۸۱۸ مورخ ۹۹/۶/۱ موضوع نحوه اجرای ماده قانونی صدرالذکر و توجه به ضوابط مقرر در بخشنامه شماره ۱۰۰۰/۱۴۰۳/۶۲۷ مورخ ۱۴۰۳/۲/۱۸ ( قانون نقل و انتقال سوابق بیمه یا کسور بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی) از حیث رعایت نرخ مبنای محاسبه مبلغ ما به التفاوت و به روزرسانی مبلغ کسور حق بیمه منتقله توسط صندوق مبدا ، لازم است ترتیبی اتخاذ گردد تا صرفا فرمهای پیوست این بخشنامه در مکاتبات مربوطه مبنای اقدام قرار گیرد.
 

تسری مزایا و امتیازات ایثارگران به جانبازان و شهدای مدافع حرم و امنیت و اقدامات اجرایی مربوطه


تذکر: از آنجائیکه مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران در طول اجرای برنامه هفتم پیشرفت به جانبازان و شهدای مدافع حرم و همچنین جانبازان و شهدای امنیت تسری یافته ،است برهمین اساس تسهیلات پیش بینی شده در این قانون برای این قبیل متقاضیان مشمول نیز قابلیت اجرا خواهد داشت. 
مرکز فناوری اطلاعات آمار و محاسبات و شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین مکلفند با همکاری حوزه تخصصی معاونت بیمه ای در اسرع وقت نسبت به طراحی و ساخت نرم افزار مربوطه و پیاده سازی آن در واحدهای اجرایی اقدام نمایند. 
مسئول حسن اجرای مفاد این بخشنامه مدیران کل معاونین بیمه،ای روسای ادارات امور بیمه شدگان وصول حق بیمه، نامنویسی و حسابهای انفرادی استانها و مسئولین مربوطه در شعب خواهند بود. 
میرهاشم موسوی

مواد قانونی مرتبط

بخشنامه‌های مرتبط

مقالات مرتبط