وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

بخشنامه رییس قوه قضاییه درخصوص اصلاح آیین ‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم ‌الاجرا و طرز رسیدگی به شكایت از عملیات اجرایی

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : معتبر است
  • دسته بندی ها : بخشنامه های قوه قضائیه

  • تاریخ بخشنامه : ۱۴۰۳/۱۰/۲۳

  • 9000-61023-100 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره: ۹۰۰۰/۶۱۰۲۳/۱۰۰
تاریخ: ۱۴۰۳/۱۰/۲۳

بنا به پیشنهاد رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک كشور، آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا و طرز رسیدگی به شكایت از عملیات اجرایی مصوب ۱۳۸۷/۰۶/۱۱، با اصلاحات و الحاقات بعدی به شرح زیر اصلاح می شود:
۱ـ یک تبصره به شرح زیر به ماده (۱۳۱) آیین نامه الحاق می شود:
تبصره ـ در صورت تنظیم صورت جلسه مزایده و تحویل مال، رییس ثبت با درخواست بستانكار با اخذ ضمانت سهل الوصول مناسب یا توقیف مال مورد انتقال در قبال حق الاجراء اجازه تنظیم سند انتقال اجرایی را صادر می كند. در این صورت حقوق دولتی مزبور تا یک سال از طریق واحد اجرا وصول خواهدشد و با وصول حقوق مزبور از مال توقیفی یا ضمانت اخذشده رفع اثر می گردد.
۲ـ دو تبصره به شرح زیر به عنوان تبصره های (۳) و (۴) به ماده (۱۵۸) آیین نامه الحاق می شوند:
تبصره۳ـ چنانچه اموالی از متعهد شناسایی نشود مراتب عدم شناسایی مال به بستانكار ابلاغ و حسب درخواست متعهدله پرونده اجرایی مختومه و گواهی لازم صادر خواهدشد. به این پرونده حق الاجرا تعلق نمی گیرد. غیر از موارد تبصره ماده ۱۳۱ قانون ثبت اسناد و املاک، حكم این تبصره در تمام مواردی كه به هر دلیلی امكان اجرای اجرائیه فراهم نشود نیز مجری است.
تبصره۴ـ بعد از شناسایی اموال و ابلاغ اجرائیه در صورت عدم تكافوی اموال توقیفی جهت مطالبات متعهدله با انصراف بستانكار پرونده اجرایی نسبت به مازاد مختومه و به میزان وصولی حق الاجرا اخذ و گواهی لازم صادر می گردد.
رئیس قوه قضائیه
غلامحسین محسنی اژیه
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0