وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

کارت شناسایی نیز همانند پروانه بهره برداری می باشد

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : نامشخص است
  • دسته بندی ها : بخشنامه های مالیاتی

  • تاریخ بخشنامه : ۱۳۸۰/۰۳/۱۶

  • 73-5-4-1854 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره: 1854/4/5/73
تاریخ: 1380/03/16

باسلام;
بازگشت به نامه شماره 5011-5/30 مورخ 1380/03/02 مبنی بر ارسال قوانین و مقررات و یا دستورالعمل های صادره در خصوص صدور کارت شناسایی، به پیوست تصویر مصوبه مورخ 1364/06/30 شورای عالی صنایع ارسال می گردد و به اطلاع می رساند مجوز قانونی در زمینه صدور کارت شناسایی بند 2-3 مصوبه فوق الذکر بوده که بر این اساس دستورالعمل شماره 1/4007 مورخ 1373/04/20 این وزارتخانه (کپی پیوست)در این خصوص صادر و به استناد تبصره 4 دستورالعمل مذکور نیز ارزش کارت شناسایی همانند پروانه بهره برداری می باشد لذا با عنایت به موارد فوق و مکاتبات مکرری که در این خصوص تا کنون انجام گرفته است، خواهشمند است مقرر فرمایی معافیت مالیاتی موضوع تبصره 4 ماده 132 قانون مالیات های مستقیم مشمول دارندگان کارت شناسایی نیز گردد.
تقی کشاورزمحمدیان
مدیرکل دفتر اموراقتصادی
توضیحات تکمیلی:
ماده 132 قانون مالیات‌های مستقیم، مشوق‌های مالیاتی متعددی برای فعالیت‌های تولیدی، معدنی، خدماتی و گردشگری ارائه می‌کند. این ماده به درآمدهای ابرازی ناشی از فعالیت‌های تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی که دارای پروانه بهره‌برداری یا مجوزهای مربوط هستند، نرخ صفر مالیاتی تخصیص می‌دهد.
دوره‌های معافیت و مشوق‌ها
درآمدهای تولیدی و معدنی در مناطق عادی تا 5 سال و در مناطق کمتر توسعه‌یافته تا 10 سال از مالیات معاف‌اند.
در مناطق ویژه اقتصادی و شهرک‌های صنعتی، این دوره در مناطق عادی دو سال و در مناطق کمتر توسعه‌یافته سه سال افزایش می‌یابد.
واحدهای دارای بیش از 50 نیروی کار شاغل که سالانه حداقل 50 درصد نیروی کار خود را افزایش دهند، به ازای هر سال افزایش نیروی کار، یک سال به دوره معافیت آن‌ها افزوده می‌شود.
شرایط و الزامات
مشمولان مالیات با نرخ صفر موظف به ارائه اظهارنامه مالیاتی و مدارک حسابداری در مهلت مقرر هستند.
شرط بهره‌مندی از معافیت برای اشخاص فعال در مناطق آزاد و سایر مناطق، تسلیم اظهارنامه مالیاتی است.
کاهش تعداد نیروی کار یا سرمایه ثبت‌شده می‌تواند منجر به مطالبه مالیات معوق شود.
مشوق‌های سرمایه‌گذاری
در مناطق کمتر توسعه‌یافته: پس از دوره معافیت، مالیات تا زمانی که درآمد مشمول مالیات به دو برابر سرمایه ثبت‌شده برسد، با نرخ صفر محاسبه می‌شود.
در سایر مناطق: 50 درصد مالیات پس از دوره معافیت با نرخ صفر محاسبه می‌شود تا زمانی که درآمد به میزان سرمایه ثبت‌شده برسد.
استثناها و شرایط خاص
مناطق با شعاع مشخص از مراکز استان‌ها از این مشوق‌ها مستثنی شده‌اند، اما واحدهای فناوری اطلاعات و برخی واحدهای مستقر در مناطق ویژه اقتصادی همچنان مشمول هستند.
درآمد دفاتر گردشگری که از جذب گردشگران خارجی یا اعزام زائر به عربستان، عراق و سوریه حاصل شده، با نرخ صفر مالیاتی مشمول می‌شود.
مشوق‌های مالیاتی شامل درآمدهای کتمان‌شده نمی‌شود.
دیگر موارد
هزینه‌های تحقیقاتی و پژوهشی در واحدهای تولیدی و صنعتی که با دانشگاه‌ها یا مراکز پژوهشی قرارداد دارند، معادل آن از مالیات معاف است.
شرکت‌های خارجی که با ظرفیت واحدهای تولیدی داخلی محصولات تولید می‌کنند، در صورت صادرات حداقل 20 درصد از محصولات، از تخفیفات مالیاتی بهره‌مند می‌شوند.
این ماده با هدف حمایت از تولید، توسعه مناطق کمتر توسعه‌یافته و افزایش سرمایه‌گذاری تدوین شده است.
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0