وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

نحوه انجام پلاک برداری از کارگاه ها توسط کارگزاری های رسمی

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : معتبر است
  • دسته بندی ها :

  • تاریخ بخشنامه : ۱۳۹۱/۰۶/۲۸

  • 7070-91-522 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره:7070/91/522
تاریخ:1391/6/28
موضوع: نحوه انجام پلاک برداری از کارگاه ها توسط کارگزاری های رسمی
اداره کل استان
شعبه
در اجرای بند ۹ بخش (ج) مصوبه شماره ۱۱۰۰٫۲۹۹۲۵ مورخ ۸۷٫۳٫۲۵ هیأت مدیره و پیرو بخشنامه شماره (۱) جدید بازرسی کارگاهها و دستورالعمل جامع کارگزاریها و با عنایت به اینکه شناسایی کارگاههای جدید دارای کارگر، ثبت نام و نامنویسی از کارگران شاغل در این گونه کارگاهها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد لذا به جهت فراهم نمودن امکان استفاده کارگران یاد شده از مزایای قانون تأمین اجتماعی و به منظور تحقق این مهم، نظر واحدهای اجرایی را به رعایت نکات ذیل جلب می نماید:
۱- در اجرای مصوبه فوق الذكر و بند (۹) قسمت (د) بخشنامه (۱) جدید بازرسی مسئول واحد بازرسی موظف است محدوده عملکرد شعبه را در اختیار کارگزاریهای رسمی شعبه قرار داده تا کارگزار نسبت به انجام عملیات پلاک برداری اقدام نمایند.
۲- کارگزاریهای رسمی محدوده هر شعبه می بایستی جهت انجام عملیات پلاک برداری از فرم پیوست شماره (۱) استفاده و پس از تکمیل اطلاعات فوق و پایان عملیات پلاک برداری کلیه فرمهای مزبور را به شعبه مربوطه تسلیم نمایند. تبصره فرم پلاک برداری از کارگاههای فعال پیوست شماره (۱) به عنوان فرم جایگزین دستور اداری نحوه پلاک برداری از کارگاهها و شناسایی کارگاههای جدید دارای کارگره شده و جهت شناسایی کارگاههای جدید عملیات پلاک برداری میبایست توسط بازرسین شعب مورد بهره برداری قرار گیرد.
۳- پس از انجام بند (۲) فوق الذكر، واحد بازرسی میبایستی کارگاههای شناسایی شده دارای کارگر را با اولویت یک در سیستم بازرسی دفتر بازرسی ثبت و در اولین فرصت حداکثر ظرف یکماه نسبت به انجام بازرسی از کارگاه اقدام نمایند.
۴- در صورتی که پس از انجام بازرسی از کارگاه مورد نظر و تأیید مسئول بازرسی مبنی بر اینکه کارگاه دارای پرسنل شاغل بوده و فاقد هر گونه سابقه در پرونده مطالباتی در شعبه میباشد به ازای هر کارگاه شناسایی شده دارای کارگر مبلغ ۵۰٫۰۰۰ ریال حق الزحمه به استناد مصوبه شماره ۱۱۰۰٫۶۰۹۸ مورخ ۸۴٫۱٫۳۰ هیات مدیره محترم سازمان و با رعایت دستورالعمل جامع تکوین و فعالیت کارگزاریهای رسمی تأمین اجتماعی به کارگزار مربوطه قابل پرداخت میباشد. بدیهی است در صورتیکه دو کارگزاری بطور همزمان نسبت به پلاک برداری از یک کارگاه اقدام نمایند حق الزحمه مربوطه به کارگزاری تعلق میگیرد که مدارک مربوطه را به شعبه ارائه و مراتب ثبت دفتر شعبه شده است.
مسئول حسن اجرای این دستور العمل مدیران معاونین بیمه ای کارشناسان ارشد درآمد و بازرسی ادارات کل استانها، روسا و مسئول درآمد و بازرسی شعب می باشند.
مهرداد محقق زاده
معاون فنی و درآمد
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0