تصویب نامه در مورد کلیه وجوه پرداختی توسط شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برای کمک به زلزله زدگان بم

جزییات بخشنامه

شماره: 63747/ ت 30166هـ
تاریخ: 1382/12/05

وزارت امور اقتصادی و دارایی
هیئت وزیران در جلسه مورخ 1382/11/29 بنا به پیشنهاد شماره 58778/ 15036/56 مورخ 1382/11/16 وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد ماده (147) قانون مالیاتهای مستقیم – مصوب 1366- تصویب نمود: کلیه وجوه پرداختی توسط شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برای کمک به زلزله زدگان بم، به عنوان هزینه های قابل قبول مالیاتی تلقی می شود.
محمدرضا عارف
معاون اول رییس جمهور

این تصویب نامه به موجب بند 2 تصویب نامه شماره 18774/ت30798هـ مورخ 1383/06/21 لغو گردید.
توضیحات تکمیلی:
ماده ۱۴۷[۱]- هزینه‌های قابل قبول برای تشخیص درآمد مشمول مالیات به شرحی‌که ضمن مقررات این قانون مقرر می‌گردد عبارت است از‌ هزینه‌هایی که در حدود متعارف متکی به مدارک بوده و منحصرا مربوط به تحصیل درآمد موسسه در دوره مالی مربوط با رعایت حد نصاب‌های مقرر ‌باشد. در مواردی‌که هزینه‌ ای در این قانون پیش‌بینی نشده یا بیش از نصاب‌های مقرر در این قانون بوده ولی پرداخت آن به موجب قانون و یا مصوبه ‌هیأت وزیران صورت گرفته باشد قابل قبول خواهد بود.
تبصره ۱- از لحاظ مقررات این فصل، کلیه اشخاص حقوقی و همچنین صاحبان مشاغل موضوع ماده (۹۵) این قانون که مکلف به نگهداری دفاتر می‌باشند، در حکم موسسه محسوب می‌شوند. همچنین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در مورد سایر صاحبان مشاغل نیز قابل پذیرش است.
تبصره ۲- هزینه‌های مربوط به درآمدهایی که به موجب این قانون از پرداخت مالیات معاف یا مشمول مالیات با نرخ صفر بوده یا با نرخ مقطوع محاسبه می‌شود، به‌عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی شناخته نمی‌شوند.
تبصره ۳ [۲]- پذیرش هزینه­ های پرداختی قابل قبول مالیاتی موضوع این قانون که به شیوه تهاتری انجام نشود از مبلغ پنجاه میلیون (۵۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال به بالا منوط به پرداخت یا تسویه وجه آن از طریق سامانه (سیستم) بانکی خواهد بود.

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

فرار مالیاتی و نحوه گزارش فرار مالیاتی

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

03 بهمن 1400

احکام مالیاتی قانون بودجه سال 1400

2

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

تفاوت عوارض با مالیات

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

25 اردیبهشت 1401

احکام مالیاتی در پیش نویس لایحه بودجه سال 1401

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه