آیین نامه اجرای بند ب ماده 138

جزییات بخشنامه

شماره: 48536/10903/4/30
تاریخ: 1367/10/20
پیوست:
آیین نامه اجرای بند ب ماده 138 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب سوم اسفند ماه 1366
ماده 1- واحدهای مسکونی که در اجرای بند ب ماده 138 مذکور احداث میشود خانه های سازمانی آن واحد صنعتی محسوب میشود.
ماده 2 - کارکنانی میتوانند ازخانه های سازمانی مذکوردرماده 1 این آئین نامه استفاده نمایندکه در محل کار خود فاقد مسکن باشند.
ماده 3- فاقد مسکن بودن کارکنان بایستی به طرق ممکن ازجمله اخذ تائیدیه ازشرکت تعاونی مسکن یا شورای اسلامی کارکارکنان واحد مربوطه یا وزارت مسکن شهرسازی و یا سایر مراجع ذیربط برای کارفرما محرز گردد.
ماده 4 - درصورتی که تعداد واحدهای مسکونی شرکت برای استفاده کارکنان فاقد مسکن کافی نباشدحق تقدم در استفاده ازآنها با کسانی است که دارای عائله بیشتری باشند و در صورت مساوی بودن عائله حق تقدم با کارکنان کم درآمد خواهد بود.
تبصره - در مورد کارکنانی که وظیفه آنها ایجاب مینماید بطور شبانه روزی در محل کار خود حاضر باشند رعایت شرط تعداد عائله و میزان درآمد الزامی نیست .
ماده 5- مال الاجاره واحد مسکونی که در اختیارکارکنان قرار میگیرد نباید حداکثر از 12% مجموع حقوق و مزایای مستمر او بیشتر باشد.
ماده 6- پرداخت بهای مصرف آب و برق و تلفن و گاز شهری به عهده استفاده کننده از واحد مسکونی میباشد.و ارائه برگ مفاصاحساب آب و برق و تلفن و گاز شهری در موقع تحویل آن الزامی خواهد بود و در صورت عدم پرداخت از اولین حقوق یا سایر دریافتیهای استفاده کننده به وسیله اداره پرداخت کننده کسرخواهد شد.
ماده 7- استفاده کننده از واحد مسکونی در حدود قوانین موضوعه مسئول جبران خسارتهایی است که در اثر عدم مراقبت یا سهل انگاری او به واحد مسکونی وارد میشود.
ماده 8 - تعمیرات جزئی که عرفا به عهده مستاجراست ازقبیل لکه گیری و تعمیر قفل و شیر آب و در و پنجره و رفع معایب ناودانها و آبروها و تاسیسات بهداشتی و انداختن شیشه و همچنین نظافت و برف روبی به عهده استفاده کننده از واحد مسکونی و تعمیرات اساسی به عهده شرکت است .
ماده 9 - استفاده کننده از واحد مسکونی حق هیچ گونه تغییر اساسی در قسمتهای داخلی و خارجی بنا را ندارد.
ماده 10 - استفاده کننده از واحد مسکونی باید در موقع تخلیه آن رابه نماینده شرکت تحویل و رسید دریافت دارد.
ماده 11 - در صورت بازنشستگی یا بازخرید خدمت یا استعفا یا اخراج یا ترک خدمت بدون عذر موجه یا هرگونه قطع رابطه شخص استفاده کننده موظف است ظرف ماه از تاریخ اخطار شرکت واحد مسکونی را تخلیه و مال الاجاره آن را تا آخرین رو اقامت پرداخت کند.
ماده 12- درصورتی که استفاده کننده فوت شود مهلت تخلیه برای خانواده او یک سال از تاریخ فوت می باشد.
ماده 13 - در صورتی که واحد مسکونی در پایان مهلت مقرر در این آئیننامه حسب مورد تخلیه و تحویل نشود به تقاضای شرکت و به دستو ردادستان یا جانشین یا نماینده او و درنقاطی که مقامات مذکور نباشند به وسیله ماموران انتظامی واحد مزبور تخلیه خواهد شد.
ابوالقاسم سرحدی زاده
وزیرکار و امور اجتماعی
سراج الدین کازرونی
وزیر مسکن و شهرسازی
محمدجواد ایروانی
وزیر امور اقتصادی و دارائی

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

20 تیر 1403

اهمیت وکیل مالیاتی در دادرسی

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

چرا پزشکان کارتخوان ندارند؟

1

دقیقه مطالعه

مهارت‌های فردی در محیط کار

13 خرداد 1401

پیش بینی بازار کار حسابداری و مالیاتی در سال 99

1

دقیقه مطالعه

آموزه‌های حسابداری

13 خرداد 1401

معادله حسابداری

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

محاسبه آنلاین مالیات

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه