وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

نحوه محاسبه و اعمال مالیات بر درآمد و مزایای کارکنان شهرداری تهران براساس قوانین مالیات های مستقیم

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : معتبر است
  • دسته بندی ها : بخشنامه های مالیاتی

  • تاریخ بخشنامه : ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

  • 210-17805 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره: 210/17805/ص
تاریخ: 1403/09/07

جناب آقای فروزنده 
 

معاون محترم مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران 

 
با سلام و احترام 
بازگشت به نامه شماره ۳۰٫۹۳۸۸۶۴ مورخ ۱۴۰۳٫۸٫۲۸ در خصوص موضوع مطروحه، به استحضار می رساند: 
در سال جاری بر اساس بند (ث) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مجموع درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیر دولتی که تحت عناوینی از قبیل حقوق و مزایا ، مقرری یا مزد حق شغل، حق شاغل، فوق العاده ها، اضافه کار، حق الزحمه، حق مشاوره حق حضور در جلسات پاداش حق التدریس حق التحقیق، حق پژوهش و کارانه اعم از مستمر یا غیر مستمر که به صورت نقدی و غیر نقدی از یک یا چند منبع، در بخش دولتی و یا غیر دولتی تحصیل مینمایند چه از کارفرمای اصلی و یا غیر اصلی موضوع تبصره ۱ ماده ۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم) باشد مورد حکم قرار گرفته است.
همچنین در جزء ۴ بند (ث) تبصره ۱۵ قانون مذکور بیان شده است که مفاد این بند در خصوص درآمد مشمول مالیات حاصل از عناوین برشمرده شده فوق که از مصادیق درآمد مواد ۸۲ و ۸۳ قانون مالیاتهای مستقیم نباشند نیز جاری است. 
ضمناً در خصوص مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری به موجب بند ۴ ماده ۶۸ این قانون کمک هزینه عائله مندی و اولاد، از مصادیق فوق العاده های موضوع ماده اخیر میباشد. از سوی دیگر، در خصوص مشمولین قانون کار نیز طبق مفاد تبصره ۳ ماده ۳۶ این قانون کمک هزینه مسکن خواروبار و کمک عائله مندی و پاداش افزایش تولید از مصادیق مزایای رفاهی و انگیزه ای اعلام گردیده اند. 
بنا به مراتب فوق و با مدنظر قرار دادن آنکه برخی از احکام مربوط به مالیات بر درآمد حقوق به موجب قوانین بودجه سنواتی و به صورت سالانه مقرر میشوند و در سال ۱۴۰۳ نیز پس از طی فرایند قانونگذاری و تصویب مجلس شورای اسلامی حکم بند (ث) تبصره ۱۵ قانون یادشده لازم الاجراء میباشد بنابراین در سال جاری درآمد تحصیل شده تحت عناوین مزایا» و فوق العاده ها با رعایت سایر قوانین و مقررات حاکم از جمله مفاد بند ۱۳ ماده ۹۱ قانون مالیاتهای مستقیم مشمول مفاد بند (ث) تبصره ۱۵ قانون مذکور میباشد. 
مهدی رعنایی 
معاون حقوقی و فنی مالیاتی 
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0