-
وضعیت : نامشخص است
-
دسته بندی ها : بخشنامه های مالیاتی
-
تاریخ بخشنامه : ۱۳۸۷/۱۲/۰۷
-
127292 شماره بخشنامه :
در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.
آموزش مالیات
تاريخ: 1387/12/07
پيوست: دارد
موضوع: اعلام شماره حساب جهت کمک به بازسازي غزه در راستاي مصوبه شماره 24872/ ت24559هـ مورخ 1380/05/27
هيأت محترم وزيران، که به موجب آن کليه وجوه پرداختي اشخاص براي کمک به انتفاضه فلسطين به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي عملکرد سال پرداخت مؤدي محسوب مي گردد و حسب اعلام معاون محترم اجرائي رئيس جمهور طي نامه شماره 215471 مورخ 1387/11/07، به منظور بازسازي غزه که در زمره کمک به انتفاضه فلسطين مي باشد، حسابهاي ذيل نيز جهت اطلاع و اقدام لازم اعلام مي گردد.
1- شماره حساب ريالي 6000 بانک ملي شعبه مرکزي شاخص 060 به نام ستاد بازسازي غزه
2- شماره حساب ارزي (يوروئي) 800400 بانک ملي شعبه مرکزي شاخص 060 به نام ستاد بازسازي غزه 3- شماره حساب ارزي (دلاري)703000 بانک ملي شعبه مرکزي شاخص 060 به نام ستاد بازسازي غزه علي
اکبرعرب مازار
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور
ماده ۱۴۷[۱]- هزینههای قابل قبول برای تشخیص درآمد مشمول مالیات به شرحیکه ضمن مقررات این قانون مقرر میگردد عبارت است از هزینههایی که در حدود متعارف متکی به مدارک بوده و منحصرا مربوط به تحصیل درآمد موسسه در دوره مالی مربوط با رعایت حد نصابهای مقرر باشد. در مواردیکه هزینه ای در این قانون پیشبینی نشده یا بیش از نصابهای مقرر در این قانون بوده ولی پرداخت آن به موجب قانون و یا مصوبه هیأت وزیران صورت گرفته باشد قابل قبول خواهد بود.
تبصره ۱- از لحاظ مقررات این فصل، کلیه اشخاص حقوقی و همچنین صاحبان مشاغل موضوع ماده (۹۵) این قانون که مکلف به نگهداری دفاتر میباشند، در حکم موسسه محسوب میشوند. همچنین هزینههای قابل قبول مالیاتی در مورد سایر صاحبان مشاغل نیز قابل پذیرش است.
تبصره ۲- هزینههای مربوط به درآمدهایی که به موجب این قانون از پرداخت مالیات معاف یا مشمول مالیات با نرخ صفر بوده یا با نرخ مقطوع محاسبه میشود، بهعنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی شناخته نمیشوند.
تبصره ۳ [۲]- پذیرش هزینه های پرداختی قابل قبول مالیاتی موضوع این قانون که به شیوه تهاتری انجام نشود از مبلغ پنجاه میلیون (۵۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال به بالا منوط به پرداخت یا تسویه وجه آن از طریق سامانه (سیستم) بانکی خواهد بود. [۳]
۱. به موجب (تبصره ۵ماده ۸، تبصره ۷ ماده ۲۷و مواد ۲۸ و ۳۰موضوع ماده ۳۳) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰/۰۳/۰۲ که از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ لازم الاجرا می باشد;
الف. آن قسمت از مالیات و عوارض پرداختی مودیان که طبق مقررات این قانون قابل تهاتر یا استرداد نیست، به عنوان هزینه های قابل قبول موضوع قانون مالیات های مستقیم محسوب می شود.
ب. سرمایهگذاریهایی که بهمنظور رفع یا کاهش آلایندگی واحدهای آلاینده انجام میشود، در صورت تأیید رفع یا کاهش آلایندگی توسط سازمان حفاظت محیط زیست، در سال اول یا سالهای بعد، از بدهی عوارض آن واحدها کسر میشود و در صورتی که به رفع یا کاهش آلایندگی منجر نشود، بهعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته میشود.
ج. مالیات و عوارض سبز مربوط به شمارهگذاری انواع خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت، براساس رتبه انرژی آنها، که به تأیید سازمان ملی استاندارد ایران رسیده است، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته می شود.
د. مالیات نقل و انتقال انواع خودرو و موتورسیکلت، به استثنای ماشینهای راهسازی، کارگاهی، معدنی، کشاورزی و شناورها، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته می شود.
2. به موجب تصویب نامه شماره ۷۷۸۹۹/ت۵۹۷۲۷هـ مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹، پذیرش هزینههای پرداختی قابل قبول، به مبلغ ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال، افزایش یافت.
۳. به موجب بند 37 ماده واحده قانون اصلاح قانون مالیات های مستقیم، مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱، تبصره ماده (۱۴۷) قانون حذف و سه تبصره به ماده (۱۴۷) قانون الحاق شد.
«تبصره حذفی ماده ۱۴۷:
تبصره- از لحاظ مقررات این فصل موسسه عبارت است از کلیه اشخاص حقوقی و همچنین صاحبان مشاغل موضوع بندهای (الف) و (ب) ماده (۹۵) این قانون.»
مقررات و بخشنامه های مرتبط
نظرات کاربران
تعداد نظرات : 0