وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی وحمایت از تولید وعرضه مسکن

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : نامشخص است
  • دسته بندی ها : تصویب نامه و تصمیم نامه ها

  • تاریخ بخشنامه : ۱۳۸۷/۰۷/۱۳

  • 116163--ت-39911-ک شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره: 116163/ ت 39911ک
تاریخ: 187/07/13
 
وزارت مسکن وشهرسازی- وزارت امور اقتصادی ودارائی- وزارت دادگستری- وزارت تعاون- وزارت صنایع ومعادن- وزارت جهاد کشاورزی-
معاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی رئیس جمهور- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
وزیران عضو کارگروه موضوع بند (الف) تصویب نامه شماره 29238/ ت 40001هـ مورخ 1387/03/19 به استناد اصل یکصدو سی وهشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران وبا رعایت بند (هـ) تصویب نامه یاد شده تصویب نمودند:
تا زمان ابلاغ آئین نامه های اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید وعرضه مسکن – مصوب 1387- آئین نامه اجرایی بند (د) تبصره (6) قانون بودجه سال 1386 کل کشور، موضوع تصویب نامه شماره 30322/ ت37057هـ مورخ 1386/02/30 معتبر خواهد بود. این تصویب نامه در تاریخ 1387/07/08 به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است.
پرویز داودی
معاون اول رئیس جمهور
توضیحات تکمیلی:
شماره: 29238 / ت 40001هـ
تاریخ: 1387/03/19
در تاریخ 29 اردیبهشت 1387، هیئت وزیران به پیشنهاد رئیس‌جمهور و با استناد به اصول 127 و 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، به منظور تحقق اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام در پی‌ریزی اقتصادی صحیح و عادلانه، تصمیمات مهمی را اتخاذ کرد. این تصمیمات، به تشکیل کارگروهی ویژه در حوزه مسکن و ساختمان و همچنین تعیین وظایف و اختیارات این کارگروه اختصاص داشت. کارگروه مذکور مسئولیت‌های زیادی را در زمینه املاک، مستغلات، مسکن و ساختمان بر عهده دارد و اعضای آن شامل وزرای مختلف دولت هستند که هرکدام وظایف خاصی در این زمینه دارند.
اولین وظیفه اصلی این کارگروه، انجام وظایف و مسئولیت‌های دولت در خصوص املاک، مسکن و ساختمان است که شامل قوانین مختلفی همچون برنامه چهارم توسعه، اصلاحات و الحاقات آن، وصول درآمدهای دولت، و مسائل مرتبط با مالیات‌های مستقیم می‌شود. علاوه بر این، کارگروه مسئول تصویب و تنظیم ضوابط و دستورالعمل‌های اجرایی برای ساماندهی بازار مسکن، زمین، و املاک است. این ضوابط شامل قیمت‌گذاری، مالیات و عوارض مربوط به املاک، و نحوه مدیریت و کنترل بخش مسکن و ساختمان می‌شود.
کارگروه همچنین مسئول ساماندهی بازار مسکن، شامل ساخت، فروش، پیش‌فروش، اجاره و کنترل قیمت‌ها است. از جمله اهداف دیگر این کارگروه، ایجاد منابع مالی برای تأمین نیازهای مسکن، نظارت بر توزیع مصالح ساختمانی، اعطای تسهیلات بانکی و پرداخت یارانه‌ها است. در این راستا، کارگروه موظف است اقداماتی جهت جلوگیری از سوداگری، احتکار، و تخلفات در بخش مسکن و املاک انجام دهد.
دومین بخش مهم وظایف کارگروه، نظارت و هماهنگی در خصوص قوانین و مقررات تعزیرات حکومتی است که شامل برخورد با تخلفات در حوزه مسکن و املاک و اقدامات قانونی لازم در این زمینه می‌شود. کارگروه می‌بایست تصمیمات مهمی در خصوص نظارت و ساماندهی قوانین مربوط به عرضه و توزیع املاک و مستغلات در شبکه توزیع اتخاذ کند. این تصمیمات شامل تعیین ضوابط برای عرضه مسکن، جلوگیری از افزایش غیرمعقول قیمت‌ها و ساماندهی عرضه مسکن و زمین بر اساس نیازهای بازار است.
علاوه بر این، کارگروه مسئولیت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مختلف را در خصوص وظایف خود دارد و باید اختلافات میان دستگاه‌ها را رفع کند. در راستای این هدف، دبیرخانه کارگروه در نهاد ریاست جمهوری مستقر خواهد شد و تصمیمات کارگروه در صورت تصویب رئیس‌جمهور لازم‌الاجرا خواهد بود.
در خصوص برگزاری جلسات کارگروه، مقرر شد که این جلسات با حضور رئیس‌جمهور برگزار گردد و نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف، به ویژه وزرای مسکن، بازرگانی، اطلاعات، دادگستری، کشور، تعاون و دیگر مقامات اجرایی مرتبط، در آن شرکت کنند. از دیگر نکات مهم این تصمیمات، تأسیس ساختار مناسب برای اجرای وظایف و اختیارات کارگروه است که به معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس‌جمهور پیشنهاد خواهد شد.
در نهایت، کارگروه به‌عنوان مرجعی کلیدی برای مدیریت و ساماندهی بخش مسکن و املاک کشور، اقداماتی اساسی در راستای بهبود وضعیت مسکن، زمین، و مستغلات کشور خواهد داشت و تصمیمات آن تأثیرات مهمی در بازار مسکن و اقتصاد ملی خواهد گذاشت.
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

مقررات و بخشنامه های مرتبط

  • 30332-ت37057هـ

آیین نامه اجرایی بند "د" تبصره (6) قانون بودجه سال 1386 ک...
  • 29238-ت40001هـ

وظایف اختیارات و مسئولیتهای دولت در خصوص امور مالیاتی امل...

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0