وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

در خصوص توقف عملیات اجرایی صاحبان کارخانه های سنگبری

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : نامشخص است
  • دسته بندی ها : بخشنامه های مالیاتی

  • تاریخ بخشنامه : ۱۳۸۵/۰۴/۰۳

  • 11431 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

شماره: 11431
تاریخ: 1385/04/03

نظر به اینکه صاحبان کارخانه های سنگبری نسبت به مصوبه های هیأت محترم وزیران در خصوص برقراری مالیات و عوارض قانون موسوم به تجمیع عوارض به دیوان عدالت اداری اعتراض نموده اند لذا حسب توافقات به عمل آمده در دفتر ریاست محترم جمهوری در جلسه مورخ 1385/03/31، تا صدور رأی دیوان عدالت اداری، از تاریخ ابلاغ این بخشنامه (شنبه 1385/04/03) کلیه عملیات اجرائی ( از قبیل قطع تلفن، ممنوع الخروجی، بازداشت اموال و ....) جهت وصول بدهی قطعی این مودیان نسبت به 3% مالیات و عوارض موضوع بند هـ ماده 3 قانون مذکور متوقف گردد و در صورتیکه نسبت به قطع تلفن، بازداشت اموال و یا ممنوع الخروجی اقدام شده است در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام گردد. در ضمن پاسخ استعلامات مودیان فوق الذکر فارغ از بدهی مذکور در اسرع وقت داده شود.
علی اکبرعرب مازار
توضیحات تکمیلی:
‌ماده۲۰۲ [۱]- وزارت امور اقتصادی و دارایی یا سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی قطعی آنها از [۲]«برای اشخاص حقوقی تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری از مراجع قانونی ذی‌ربط از بیست درصد(۲۰%) سرمایه ثبت‌شده و یا مبلغ پنج میلیارد(۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال، سایر اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی تولیدی از ده‌درصد(۱۰%) سرمایه ثبت شده و یا دو میلیارد (۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال و سایر اشخاص حقیقی از یکصد میلیون (۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال» [۳] بیشتر‌است از کشور جلوگیری نماید [۴].
حکم این ماده در مورد اشخاص عازم سفر واجب با درخواست و تأیید مراجع ذی‌ربط اعزام‌کننده مبنی بر میسور نبودن پرداخت بدهی مالیاتی مربوط، با اخذ تضمین لازم جاری نمی‌باشد. [۵]
۱ . به موجب بند الف ماده ۲۵ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰/۰۳/۰۲ که از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ لازم الاجرا می باشد; ماده ۲۰۲ در مورد ‏قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز جاری است.
۲. به نظر می‌رسد در اصلاح ماده (۲۰۲ ) کلمه «از» نیز بایستی حذف می‌گردید.
۳. به موجب بند ۵۲ ماده واحده قانون اصلاح قانون مالیات­های مستقیم، مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱، عبارت «برای اشخاص حقوقی تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری از مراجع قانونی ذی‌ربط از بیست درصد (۲۰%) سرمایه ثبت شده و یا مبلغ پنج میلیارد (۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال، سایر اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی تولیدی از ده‌درصد (۱۰%) سرمایه ثبت شده و یا دو میلیارد (۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال و سایر اشخاص حقیقی از یکصد میلیون (۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال» جایگزین عبارت« ده میلیون ریال» شد.
4.  به موجب تصویب نامه شماره ۷۷۸۹۹/ت۵۹۷۲۷هـ مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹، بدهی مالیاتی برای ممنوع الخروج کردن اشخاص حقوقی تولیدی دارای پروانه بهره برداری به مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال، ممنوع الخروح کردن سایر اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی تولیدی، به مبلغ ۸,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال و ممنوع الخروج کردن سایر اشخاص حقیقی به مبلغ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال، افزایش یافت.
۵. به موجب بند ۵۲ ماده واحده قانون اصلاح قانون مالیات­های مستقیم، مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱، عبارت« حکم این ماده در مورد اشخاص عازم سفر واجب با درخواست و تأیید مراجع ذی‌ربط اعزام‌کننده مبنی بر میسور نبودن پرداخت بدهی مالیاتی مربوط، با اخذ تضمین لازم جاری نمی‌باشد» به ماده (۲۰۲) اضافه شد.

 

دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0