وب سایت آموزش قوانین مالیاتی

بخشنامه 24/1 جدید درآمد

بازگشت دانلود اپلیکیشن
  • وضعیت : معتبر است
  • دسته بندی ها : مدیرعامل

  • تاریخ بخشنامه : ۱۳۹۴/۰۸/۰۹

  • 1000-94-8610 شماره بخشنامه :

در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.

آموزش مالیات

پیرو بخشنامه ٢٤ جدید درآمد به شماره ۱۰۰۰٫۱۲٫۱۲۳۱۶ مورخ ۹۲٫۱۲٫۷ و به استناد اصلاحیه مورخ ۷۱٫۷٫۲۵ مصوب وزارتین دادگستری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص ماده ۹۹ آئین نامه اجرایی ماده ۵۰ قانون تامین اجتماعی مصوب ۵۵٫۱۰٫۲۵ و به منظور وصول به هنگام مطالبات و
تسهیل در عملیات تقسیط بدهی مدیونین سازمان و با عنایت به مفاد ماده مذکور دریافت وثیقه هنگام تقسیط در واحد اجرائیات الزامی است. لذا چنانچه مبالغ كل بدهی قابل تقسیط کمتر از سی میلیون تومان ( ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال ) و کارفرمای مدیون توانایی ارائه ضمانت نامه بانکی جهت تضمین پرداخت اقساط تعیین شده را نداشته باشد نظر واحدهای اجرایی را به موارد ذیل جلب می نماید
1.شعب می توانند نسبت به تقسیط کل بدهی معوق کارگاه تا سقف مبلغ سی میلیون تومان ( ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال ) و با اخذ یک فقره چک اقدام نماید.
2.چک می بایستی بدون تاریخ و به مبلغ کل بدهی و با مهر و امضاء در وجه سازمان از کارفرما شخص حقیقی و یا حقوقی اخذ و درج شماره بدهی، که کارگاه و شماره ملی صادر کننده در ظهر چک الزامی است. ضمناً لازم به یادآوری است مطالبه چک متعلق به غیر مجاز نمی باشد.
تذکرات مهم :
-۱ چک دریافتی می بایست توسط یک نفر ضامن قابل شناسایی به همراه فتوکپی شناسنامه کارت ملی و با درج آدرس محل کار و یا سکونت ظهر نویسی گردد.
2.در خصوص اشخاص حقوقی چک شخصی مدیر عامل یا اعضای هیات مدیره مورد پذیرش میباشد.
3.هنگام دریافت چک می بایست فرم شماره یک پیوست توسط صادر کننده چک تکمیل و پس از ثبت در دبیرخانه شعبه به همراه چک به واحد اجرائیات تحویل داده و سپس نسبت به تقسیط مطالبات قطعی اقدام گردد.
4.در خصوص مبالغ بیشتر از موارد ذکر شده، دریافت وثیقه ضمانت نامه بانکی و یا اموال غیر منقول الزامی است.
5. در صورت عدم پرداخت هر یک از اقساط در مواعد مقرر قانونی مانده بدهی کارفرمای مدیون تبدیل به حال شده و واحد مربوطه مکلف است نسبت به تحویل چک مزبور به باجه دریافت شعبه جهت انجام اقدامات آتی به منظور وصول مطالبات رفق مقررات اقدام نماید.
6.بدیهی است در حالتی که چک ارسالی به بانک برگشت شود. در این حالت پس از دریافت گواهی عدم پرداخت و نهایتاً تعقیب عملیات اجرایی میبایستی وفق بخشنامه ۱۰۰۰٫۹٤٫٢٦٦٨ مورخ ۹۴٫۳٫۱۸ جهت وصول اجرایی گردد.
7.چکهای دریافتی از کارفرمایان مدیون میبایستی در واحدهای اجرائیات و یا درآمد حسب مورد ضبط و نگهداری شده و مسئولیت نگهداری چکها بر عهده مسئول واحد مربوطه می باشد.
مسئول حسن اجرای این دستور اداری مدیران کل ، معاونین بیمه ای ، روسا و کارشناسان اجرائیات درآمد ادارات کل استانها، روسا و معاونین بیمه ای شعب و مسئولین ذیربط شعب اجرائی میباشند.
دکتر سید تقی نوربخش مدیرعامل
دانلود پی دی اف
فایل پیوست

نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0